logo
Príklady dobrej praxe - HOVORME O JEDLE 2014

V tejto časti vám ponúkame príklady dobrej praxe zo základných škôl na území Slovenskej republiky, ktoré sa aktívne zapojili do vymýšľania zaujímavých aktivít k vyhláseným denným témam počas druhého ročníka súťažno-vzdelávacej aktivity "Hovorme o jedle". Veríme, že pre Vás budú veľkou inšpiráciou v práci s dannými témami počas vašej učiteľskej praxe.


Vyhlásené denné témy súťaže "Hovorme o jedle" ročník 2014

1. Chlieb, pečivo, obilniny, cestoviny
2. Plytvanie potravinami
3. Zelenina a ovocie
4. Sezónnosť potravín - čo a kedy rastie u nás 
5. Mlieko a mliečne výrobky
6. Pôvod potravín - prečo konzumovať slovenské potraviny 

7. Mäso, ryby, vajcia, strukoviny
8. Bezpečné skladovanie a príprava jedla
9. Tuky, sladkosti, soľ
10. Zdravý aktívny životný štýl

Ďakujeme všetkým zúčastneným školám, učiteľom a žiakom za ich zaslané príspevky.


 

PRIHLÁSENIE
novinky
20.09.2017
Milí učitelia a žiaci, stredné odborné školy so zameraním na vzdelávanie v oblasti potravinárstva pre vás p...
17.09.2017
17. 9. 2017 (Nedeľa) Tešíme sa na Vašu účasť v V. ročníku týždňa HOVORME O JEDLE, ktorý sa bude konať v te...
14.08.2017
Vážení učitelia, milí žiaci, pripravujeme pre Vás V. ročník Týždňa HOVORME O JEDLE.  Registrác...
17.11.2016
Zverejnili sme vylosovaných víťazov k súťažno-vzdelávacej aktivite Recyklácia odpadov z obalov potravín - starý...