logo
Príklady dobrej praxe - HOVORME O JEDLE 2014

V tejto časti vám ponúkame príklady dobrej praxe zo základných škôl na území Slovenskej republiky, ktoré sa aktívne zapojili do vymýšľania zaujímavých aktivít k vyhláseným denným témam počas druhého ročníka súťažno-vzdelávacej aktivity "Hovorme o jedle". Veríme, že pre Vás budú veľkou inšpiráciou v práci s dannými témami počas vašej učiteľskej praxe.


Vyhlásené denné témy súťaže "Hovorme o jedle" ročník 2014

1. Chlieb, pečivo, obilniny, cestoviny
2. Plytvanie potravinami
3. Zelenina a ovocie
4. Sezónnosť potravín - čo a kedy rastie u nás 
5. Mlieko a mliečne výrobky
6. Pôvod potravín - prečo konzumovať slovenské potraviny 

7. Mäso, ryby, vajcia, strukoviny
8. Bezpečné skladovanie a príprava jedla
9. Tuky, sladkosti, soľ
10. Zdravý aktívny životný štýl

Ďakujeme všetkým zúčastneným   školám, učiteľom a žiakom za ich zaslané príspevky.


 

PRIHLÁSENIE
novinky
17.11.2016
Zverejnili sme vylosovaných víťazov k súťažno-vzdelávacej aktivite Recyklácia odpadov z obalov potravín - starý...
09.11.2016
9.11.2016 (Streda) Všetky aktivity IV. ročníka týždňa HOVORME O JEDLE poznajú svojich víťazov. Po namáhavom hodnoten&...
17.10.2016
Týždeň Hovorme o jedle zbehol ako voda. Veríme, že bol pre všetky zúčastnené školy veľkým oživením, zauj&...
10.10.2016
Dôležité upozornenie!!! 9.10.2016 (nedeľa) o 24.00 hod. bola REGISTRÁCIA do všetkých aktivít týždňa HOVORME O JED...