logo
Príklady dobrej praxe - HOVORME O JEDLE 2016

V tejto časti vám ponúkame príklady dobrej praxe zo základných škôl na území Slovenskej republiky, ktoré sa aktívne zapojili do vymýšľania zaujímavých aktivít k vyhláseným denným témam počas IV. ročníka súťažno-vzdelávacej aktivity HOVORME O JEDLE. Veríme, že pre Vás budú veľkou inšpiráciou v práci s danými témami počas vašej učiteľskej praxe.


Vyhlásené denné témy súťaže "Hovorme o jedle" ročník 2016

1. Chlieb, pečivo, obilniny, cestoviny, zemiaky.
2. Odkiaľ jedlo pochádza.
3. Zelenina, ovocie, orechy z našich sadov.
4. Sleduj informácie na obale potravín – pôvod potravín.
5. Mlieko a mliečne výrobky od slovenských kravičiek.
6. Prečo kupovať slovenské potraviny.
7. Mäso, hydina, ryby, vajcia.
8. Značka kvality SK.
9. Tuky, cukry, soľ.
10. Jedz, dodržiavaj pitný režim a hýb sa.

Ďakujeme všetkým zúčastneným učiteľom a žiakom za ich zaslané príspevky a aktívnu účasť v súťaži.

PRIHLÁSENIE
novinky
08.11.2018
Vážení koordinátori súťaže na školách, Vážení učitelia, Milí žiaci, Víťazi jednotl...
22.10.2018
Týždeň HOVORME O JEDLE zbehol ako voda. Veríme, že bol pre všetky zúčastnené školy veľkým oživením, zauj&...
15.10.2018
15.10.2018 (Pondelok) Dôležité upozornenie!!! 14. 10. 2018 (nedeľa) o 24.00 hod. bola REGISTRÁCIA do všetkých akt...
02.10.2018
Dôležité upozornenie !!! NEPREHLIADNITE !!! 5.2. FORMA A OBSAH súťažného príspevku súťažno-vzdelávacej aktivit...