logo
•• Bezpečnosť a kvalita potravín •• Sú to dve základné požiadavky, ktoré by mali spĺňať potraviny v dnešnom svete. Hoci majú veľa spoločného a často sa o nich hovorí v tom istom kontexte, ide v zásade o dva pohľady na tú istú vec a ok...
•• Kvalita potravín v SR •• Neľahkú situáciu na trhu v predajnosti a v propagácii slovenských výrobkov a potravín sa Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky podujalo riešiť radom opatrení, ktorých cieľom je zvý...
•• Čo je zdravotná nezávadnosť, hygienická nezávadnosťou a biologická hodnota potravín •• Správne používanie pojmov je základom pre komunikáciu v oblasti bezpečnosti potravín. Bohatá verejná diskusia o kvalite potravín, ktorá zahŕňa aj bezpečn...
<< predchádzajúce | | nasledujúce >>
PRIHLÁSENIE
novinky
25.11.2020
25.11.2020 (Streda) V časti "VYHODNOTENIE" je zverejnené celkové hodnotenie súťažno-vzdelávacej aktivty Hovorme o jed...
23.11.2020
NEPREHLIADNITE. VYHODNOTENIE VŠETKÝCH AKTIVÍT VIII. ROČNÍKA HOVORME O JEDLE NÁJDETE TU.  Ďalšie inform&aacu...
23.10.2020
Vážení koordinátori súťaže na školách, Vážení učitelia, Milí žiaci, Ďakujeme za mno...
13.11.2019
AK NEVIETE NÁJSŤ VYHODNOTENIE KLIKNITE TU: VYHODNOTENIE 2019  ...