logo
•• Bezpečnosť a kvalita potravín •• Sú to dve základné požiadavky, ktoré by mali spĺňať potraviny v dnešnom svete. Hoci majú veľa spoločného a často sa o nich hovorí v tom istom kontexte, ide v zásade o dva pohľady na tú istú vec a ok...
•• Kvalita potravín v SR •• Neľahkú situáciu na trhu v predajnosti a v propagácii slovenských výrobkov a potravín sa Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky podujalo riešiť radom opatrení, ktorých cieľom je zvý...
•• Čo je zdravotná nezávadnosť, hygienická nezávadnosťou a biologická hodnota potravín •• Správne používanie pojmov je základom pre komunikáciu v oblasti bezpečnosti potravín. Bohatá verejná diskusia o kvalite potravín, ktorá zahŕňa aj bezpečn...
<< predchádzajúce | | nasledujúce >>
PRIHLÁSENIE
novinky
17.09.2017
17. 9. 2017 (Nedeľa) Tešíme sa na Vašu účasť v V. ročníku týždňa HOVORME O JEDLE, ktorý sa bude konať v te...
14.08.2017
Vážení učitelia, milí žiaci, pripravujeme pre Vás V. ročník Týždňa HOVORME O JEDLE.  Registrác...
17.11.2016
Zverejnili sme vylosovaných víťazov k súťažno-vzdelávacej aktivite Recyklácia odpadov z obalov potravín - starý...
09.11.2016
9.11.2016 (Streda) Všetky aktivity IV. ročníka týždňa HOVORME O JEDLE poznajú svojich víťazov. Po namáhavom hodnoten&...