logo
•• Bezpečnosť a kvalita potravín •• Sú to dve základné požiadavky, ktoré by mali spĺňať potraviny v dnešnom svete. Hoci majú veľa spoločného a často sa o nich hovorí v tom istom kontexte, ide v zásade o dva pohľady na tú istú vec a ok...
•• Kvalita potravín v SR •• Neľahkú situáciu na trhu v predajnosti a v propagácii slovenských výrobkov a potravín sa Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky podujalo riešiť radom opatrení, ktorých cieľom je zvý...
•• Čo je zdravotná nezávadnosť, hygienická nezávadnosťou a biologická hodnota potravín •• Správne používanie pojmov je základom pre komunikáciu v oblasti bezpečnosti potravín. Bohatá verejná diskusia o kvalite potravín, ktorá zahŕňa aj bezpečn...
<< predchádzajúce | | nasledujúce >>
PRIHLÁSENIE
novinky
11.11.2024
Vážení učitelia, milí žiaci, ďakujeme za množstvo súťažných príspevkov, ktoré ste zaslali do všetk&y...
28.10.2024
  Ďakujeme pedagógom a žiakom zákaldných škôl za množstvo podnetných a krásnych súťažných p...
14.10.2024
Vážení pedagógovia a milí žiaci, registrácia do aktivít týždňa Hovorme o jedle bola 13. 10. 2024 ukončená...
16.09.2024
Vážení učitelia, milí žiaci,  tešíme sa na vašu účasť v XII. ročníku týždňa HOVORME O JED...