logo
•• Bezpečnosť a kvalita potravín •• Sú to dve základné požiadavky, ktoré by mali spĺňať potraviny v dnešnom svete. Hoci majú veľa spoločného a často sa o nich hovorí v tom istom kontexte, ide v zásade o dva pohľady na tú istú vec a ok...
•• Kvalita potravín v SR •• Neľahkú situáciu na trhu v predajnosti a v propagácii slovenských výrobkov a potravín sa Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky podujalo riešiť radom opatrení, ktorých cieľom je zvý...
•• Čo je zdravotná nezávadnosť, hygienická nezávadnosťou a biologická hodnota potravín •• Správne používanie pojmov je základom pre komunikáciu v oblasti bezpečnosti potravín. Bohatá verejná diskusia o kvalite potravín, ktorá zahŕňa aj bezpečn...
<< predchádzajúce | | nasledujúce >>
PRIHLÁSENIE
novinky
07.11.2021
Vážení pedagógovia a milí žiaci, Hodnotiaca komisia vyhodnotila zaslané súťažné príspevky a vybrala v&i...
19.10.2021
Vážení pedagógovia a milí žiaci, veríme, že ste si týždeň HOVORME O JEDLE krásne užili, dozvedeli ste sa ve...
11.10.2021
Ďakujeme všetkým zaregistrovaným školám za prejavený záujem.  Učiteľom a žiakom želáme veľa z&aacu...
04.10.2021
ŠPECIÁLNE ŽREBOVANIE PRE ŠKOLKÉ JEDÁLNE Do žrebovania môže byť zaradená školská jedáleň tej...